• קבוצת נדלן

מנהל
    8 באפריל בשעה 00:16

אני רואה שלצערי רבים מהחברים החדשים לא קוראים את חוקי הפורום ואת התזכורת – הבעיה בפורום שגודל מהירות כמו הפורום שלנו, הוא שמירת הציוויון שלו כפורום עילית מצטיין לש תותחי נדל”ן, היזמים והענקים, שרוצים לעזור לחבר'ה המתחילים, הגמדים, ומבינים שלעומת פורומים אחרים שמתפקדים כמו לוחות מודעות, הפורום הזה הוא לימודי וערכי בלבד! מי שרוצה לפרסם פרטים אישיים עובד שבוע שלם על פוסטים של ערך בתור יזם השבוע או נותן רצף של 4 פוסטים של ערך פרסום פרטי התקשרות בפוסט הרביעי. זה השלום של הפורום חזרה על הערך שהתקבל. מי שדוחף פרטי התקשרות או פונה בפרטי או מבקש שיפנו אליו בפרטי, למעשה מקבל ערך בלי לתת ערך, ובעוד שי יזמים שמתאמצים רבים לתרום ערך לפורום גם הרבה משקיעים ירצו לעבוד איתם, יש כאלה שבאופן קבוע כל תגובה שנייה שלהם היא מסחרית ומטרתה לדוג לידים מהפורום – בשביל זה חברים יש פורומים אחרים – אז בגלל פעילים, האלגוריתם לא מעיפים אותם אוטומטית, אבל האלגוריתם זה שעומד מאחורי הפורום יכול בהחלט להעיף אותם ואין לנו צורך בשכאלה, במיוחד שלא אלו שומעים להרות – גננת הייתה לי לפני המון שנים, ואני מספיק בשביל לקחת גם את התפקיד של גננת – ברוך נדלנאל שנתן לנו כלים מעבר לאלגוריתם להשתיק או להעיף אנשים שלא מתאימים לפורום. בהזדמנות זאת אני רוצה להדגיש שהערות אישיות או פוליטיות מקומן לא בפורום מקצועי זה! תשאירו את הדיונים האלה לפורומים שזה התפקיד שלהם. כמו שאמרנו בעבר אנחנו מעדיפים להשאר קבוצת עילית קטנה, במקום לגדול ולאבד את מה שבנינו פה. בשבוע הקרוב מי שיפר את חוקי הפורום אוטומטית מעובר משלב ההזהרה לשלב ההרחקה של 24 שעות, לאחר מכן הגיע שבוע, יגיע לנצח. תודה לך שומרים על פורום הנדל”ן שלנו הטוב ביותר בתבל! חזק ואמץ.

• קבוצת נדלן

מנהל
    8 באפריל בשעה 07:30

היי!
    שיר, בת 26 סטודנטית לקראת סיום תואר במשפטים ופסיכולוגיה. התחלתי להתעניין בהשקעות לפני כמה חודשים וכעת הולכת לכנסים שונים בתחום, מתעדכנת ונחשפת למושגים וסיטואציות שונות בקבוצה. עד להשקעה הראשונה…. ? הייתי שמחה לדעת אם יש עוד משהו שהייתם עושים, יכולים לקדם אותי (לפחות! ראשוני זה...) תודה

היכנס כדי להשיב.